OM THOMSEN & KO

VELKOMMEN! 

VI ER DEN NYE SLAGTER I ALLERØD. VI ER OGSÅ DEN NYE FISKEBUTIK. DEN NYE VINBUTIK. DEN NYE OSTEBUTIK. OG MEGET MERE. MAN KAN KALDE DET EN MODERNE DELIKATESSEBUTIK. VI KALDER DET BARE THOMSEN & KO. 

HOS OS VIL DU ALTID FINDE DET VELKENDTE OG NOGET OVERRASKENDE. SOM REGEL VIL DET VÆRE DET BEDSTE FRA ÅRSTIDEN. MEST FRA NØJE UDVALGTE PRODUCENTER I NÆROMRÅDET. MEN OGSÅ FRA SPECIALISTER I UDLANDET. 

VI TROR PÅ, AT DET BEDSTE MÅLTID KOMMER FRA ET GODT MIX AF GODE RÅVARER OG SUND FORNUFT. DET SKAL IKKE VÆRE FOR MEGET AF DET ENE ELLER DET ANDET. OG DET SKAL I DET HELE TAGET IKKE VÆRE FOR MEGET. 

DU KAN DERFOR VÆRE SIKKER PÅ, AT VI ALTID ER DER FOR AT HJÆLPE MED GODE RÅD OG IDEER FOR AT GØRE DET NEMT, LÆKKERT, DELIKAT ELLER SÆRLIGT. 

VELBEKOMME!

 

DET ER LARS THOMSEN, DER STÅR BAG DEN NYE MADVAREBUTIK I ALLERØD.  EFTER AT HAVE ARBEJDET SOM BÅDE KOK OG RESTAURANTEJER GENNEM MANGE ÅR - SEKS AF ÅRENE SOM INDEHAVER AF EN MICHELLIN-STJERNE I KLAMPENBORG, ER LARS FLYTTET TILBAGE TIL SIN FØDEBY FOR AT SKABE GODE MADOPLEVELSER OG SÆLGE KVALITETSRÅVARER TIL DE LOKALE OG HVEM DER ELLERS SLÅR VEJEN FORBI.

Lars er specialist i at følge årstidernes muligheder både hvad angår råvarer fra Danmark og fra udlandet. Netop de mange års erfaring som kok og restauratør har givet Lars forståelsen af, at mad og måltid ikke er helt det samme uden gæstepleje hele vejen.

Valget af råvarer og opskrifter afgør maden, men oplevelsen for gæsten og kunden er afgørende for det gode måltid. I butikken kan Lars ikke være med hele vejen frem til serveringen selv om hans faglige stolthed er ivrig efter det.

Det kan han heldigvis, når der leveres mad ud af huset og ved de eksklusive private dinning-arrangementer i baglokalet. 

Velbekomme!